Howe: – Frustrerende

Burnley tapte mot Doncaster på tirsdag etter et uheldig mål av Michael Duff og påførte Eddie Howe første tap siden han tok over som manager hos Lancashire-laget. Sjefen var ikke altfor fornøyd etter kampen og uttrykte sin frustrasjon.

Nysignering Charlie Austin ga Burnley- og kampen første mulighet etter fire minutter, men det ble ikke stort mer som kom ut av angriperen som ble godt passet godt på av hjemmelagets forsvar. Frustrasjonen ble ikke bedre når Michael Duff headet inn kampens eneste mål i eget mål og Martin Patersons skade skaper både bekymring og føyer seg til frustrasjons-listen. 

– Jeg føler ikke vi spilte bra i første omgang – Doncaster var det bedre laget og omvendt i andre omgang, forklarer Howe. Vi har det bedre laget og slapp inn målet når vi var å topp i kampen, som er skuffende. Etter det presset vi, men klarte ikke å bryte dem ned og utfordret keeperen deres for lite.

– Det endte opp med en frustrerende kveld foran mål, som er skuffende. Det var en sløst mulighet og jeg sa det i ettertid til spillerne fordi vi ønsker å starte en seiersrekke fordi vi kommer til å gå tom for kamper snart hvis ikke vi starter å vinne kamper.

Charlie Austin hadde en frustrerende debut som endte med at han ble byttet ut etter 71 minutter med Pato som endte med å rive opp kneskaden og det er en del bekymring rundt skadeomfanget og hvor lenge Pato igjen må være på sidelinjen.

– Charlie jobbet hardt og det var en vanskelig kveld for våre angripere, men jeg føler vi jobbet hardt. Han kommer til å få sine sjanser og vi er sikre på at han kommer til å score mål, når vi fyller han med kvalitet. Det var en frustrerende kveld, ikke bare for han, men for hele laget.

Om skaden til Pato, var Howe beskjeden med å si noe som helst, men uttalte følgende:

– Det er for tidlig å si noe som helst fordi Martin var hos en spesialist idag morges. Vi undersøker skadeomfanget før vi kan si noe som hvor lenge kan blir borte.