Howe skryter av Bartley

Howes siste signering, Marvin Bartley kommer til å gi the Clarets en ekstra dimensjon etter at midtbanespilleren ankom Turf Moor i sluttminuttene av overgangsvinduet og ble offentliggjort som Burnley-spiller over et halvt døgn på overtid.

Howe returnerte til sin tidligere klubb, Bournemouth og hentet 24-åringen for en ikke offentliggjort sum og sjefen ser for seg at hardt-taklende Bartley kommer til å tette igjen visse deler av banen etter å ha skrevet under en tre- og et halvt års kontrakt med de lilla- og lyseblå.

– Marvin har hatt en herlig form denne sesongen, han er en herlig atlet og har en veldig god holdning så jeg er sikker på at han kommer til å tilføye mye bra til det vi har her, forklarer Howe. Han er en veldig atletisk midtbanespiller som dekker mye av banen, han er en ballvinner og har noe slemt som jeg mener vi trenger å tilføye spillergruppen. Han kommer til å måtte kjempe om plassen i en allerede talentfull stall, men han er et godt tilskudd og han er annerledes enn de vi har i laget fra før.

Bartley vil først være tilgjengelig til kamp for de lilla- og lyseblå i helgen mot Norwich. Gutten startet karrieren i Reading og etter en periode i de lavere divisjoner ankom han Borunemouth i 2007 hvor han blomstret under Howe på Dean Court og spilte en nøkkelrolle når the Cherries nådde opprykk til League One forrige sesong.

Bartley har også spilt som en midtstopper i sine dager og vil sammen med Charlie Austin forhåpentligvis bistå the Clarets med å nå Play Off.

De er begge unge spillere med mye potensiale og vi ser for oss at de kommer til å spille en stor rolle for Burnleys fremtid og deres fremgang, la Howe til.