Intervju med Bartley

Burnleys nye signering, Marvin Bartley er svært tilfreds med å ankomme Burnley og spilleren som har avansert fra de virkelig lave divisjoner til å kunne kjempe om plass blant eliten i Premier League iløpet av fire år, gleder seg til fremtiden. 

24-åringen ankom Turf Moor i overgangvinduets siste minutt og håper at eventyret under manager Eddie Howe og assistent Jason Tindall vil fortsette og blomstre.

– Å spille i Premier League ville vært den absolutte drøm, spesielt etter når man i 20-årene har spilt ikke-liga fotball, forklarer Bartley. Å gå fra Rymans Premier til Premier League ville være en drøm gått å oppfyllelse, men jeg kan ikke drømme meg bort og vi må opptre og ta hver kamp som den kommer. Jeg hadde et opprykk med Bournemouth forrige sesong og ville vært henrykt over å kunne oppleve et til denne sesongen.

–  Jeg har måttet ta steget opp fra Conference South til League Two, så til League One og nå til Championship. Jeg vil nok ikke vite hvor stort steg det er før jeg kommer meg ut på banen og gir alt jeg har – jeg ser definitivt fram til det og håper å kunne komme meg ut på banen så fort som mulig.

Det er enhver gutts drøm å bli en professionell fotballspiller, det var fantastisk å kunne signere for Bournemouth etter å ha spilt del tid, forteller 24-åringen. Det var en flott mulighet for meg og de siste par årene, har vært helt utrolige. Det har vært noen opp- og nedturer, men jeg lærte mye frat iden under administrasjon og nedrykket. Men vi forlot mens vi fløy høyt, gutta er nå på andre plass og gode ønsker til dem.

– Jeg fant ut at Burnley ønsket meg på mandag og meg måtte kjøre opp så fort jeg kunne for å prøve å rekke det innen fristen, så det har vært et par merkelige dager, men jeg er glad for å være her nå. Jeg hørte om et par andre klubber som øgså ønsket meg, men siden Eddie og Jason var her, var det det eneste stedet for meg. Det er en massiv klubb og en flott mulighet for meg å kome her, det var umulig for meg å avslå det, jeg er henrykt over å være her og ser fram til en forhåpentligvis god sesong avslutning, avslutter unge Bartley.