Neste: Norwich

Tøff motstand ankommer Turf Moor på lørdag; rivalene- og opprykkutfordrerne Norwich City. Kanarifuglene troner høyt på lista med sin andre plass og vil nok ha tre nye poeng som mål, mens Burnley ønsker å kjempe seg til Play Off plassering. 

Sist lagene møttes var i November – den gang ble det poengdeling etter to mål av Paterson, før Norwich utlignet to minutter på overtid, til Claret-fansens store frustrasjon.

Gjestene har 2-2-1 å vise til på de siste fem kampene og opplevde en mindre formsvikt i desember, men ser ut til å ha funnet deler av gnisten igjen – og tatt i betraktning at de var i League One forrige sesong er deres plassering ikke annet enn imponerende.

På skadefronten har Norwich-manager, Paul Lambert (som også var en potensiell kandidat som Burnley-manager kort tid siden) Andrew Surman langtidsskadet (kne) og Adam Drury (strekk) utilgjengelige. Derimot er spissen Grant Holt i form og med sine ti mål denne sesongen er han en trussel forsvaret må passe på.

Hos Burnley er det skadeomfanget til Martin Paterson som er det mest bekymringsverdige. Det ser ut til at angriperens kne fortsatt er skadelidende og arbeidshesten vil høyst sannsynlig ikke spille denne gang.

The Clarets står også med 2-2-1 på de fem siste kampene og manager Howe ønsker nok å gjøre Turf Moor til en festning igjen. Ellers er Charlie Austin tilgjengelig til hjemme-debut, mens hardt taklende Marvin Bartley kan få sin debut for the Clarets.

–  Vi er et godt lag og forhåpentligvis kan vi sprette i riktig retning og få et positivt resultat. Norwich har et veldig sterkt lag og den beste bortestatistikken i divisjonen, de er et godt fotballag, så vi ser for oss en underholdende kamp og går for det riktige resultatet og komme oss tilbake på rett spor, sa ass.trener Jason Tindall i et intervju i forkant av oppgjøret.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 5.2, kl 16:00