Nok en uavgjort

(Norwich 2-2 Burnley): The Clarets tok ledelsen etter en dobbel-Pato i første omgang og kunne dratt i land seieren, men i andre omgang raknet det for gjestene som måtte konstatere med andre uavgjort på bortebane.

Martin «Pato» Paterson fikk sin starte, første gang på to måneder og takket for tilliten ved å putte inn sitt første for dagen etter 26 minutter etter et fint forarbeid av Tyrone Mears som havnet hos den unge spissen, som dunket kula inn fra 18 meter. Fansen skulle ikke vente lenge før de kunne slippe jubelen løs atter en gang, syv minutter senere, 33.minutt, var igjen unggutten på fære; Dean Marney klinket til fra avstand, som keeper Ruddy måtte gi retur på og Pato kunne enkelt sette inn sitt andre for dagen i åpent mål.

Hjemmelaget prøvde å flekke tenner før pause, men keeper Grant sto stødig og trengte ikke å gjøre stort før dommeren blåse av. Etter sidebytte var det hjemmelaget som tok over kampen, presset på med det som var og fikk uttelling for det etter 71 minutter da innbytter Martin dukket opp og fra kort avstand ga Norwich deres fortjente mål. Gjestene hadde noen sjanser, men klarte aldri å øke ledelsen og i sluttminuttene virket det som om seieren var i land – så dukket Crofts opp to minutter på overtid og utlignet for hjemmelaget, til Burnley-fansens store fortvilelse. Crofts skulle vise seg å bli litt for ivrig i jakten på et tredje mål og pådro seg sitt andre gule og dermed rødt.

Norwich: Ruddy, Martin, Crofts, Holt, Jackson (Martin 64), Hoolahan, Smith, Lappin (McNamee 46), Barnett, Ward, Smith (Fox 54)
Innbyttere: Rudd, Gill, Johnson, Askou
Gule kort: Crofts
Rødt kort: Crofts 90+3

Burnley: Grant, Fox, Duff, Carlisle, Mears, Alexander, Marney (Cork 78), Elliott, Eagles (Wallace), Paterson (Iwelumo 81), Rodriguez.
Innbyttere: Jensen, Edgar, Cort, Thompson
Gule kort: Elliott 82

Dommer: T.Kettle