Howe håper på avansement

Manager Howe klargjør troppene til det kommende Capital One-oppgjøret og har som å sikre en plass blant de resterende 16 lagene, men er klar over at det ikke blir noen enkel jobb. 

Foto: BurnleyFC.com

Sjefen er nødt til å foreta noen endringer i troppen til den tredje runden etter å ha omsider vunnet på bortebane i helgen, men manageren vet at han heller ikke kan undervurdere Paolo Di Canios mannskap.

– Jeg kommer antageligvis til å gjøre noen endringer, men vi ønsker fortsatt å vinne kampen, poengterte Howe. Det kommer til å være tøft, men vi må prøve og vinne. Helt siden den første cup-kampen ønsket vi å avansere i turneringen og jeg mener det er en flott cup og jo lenger man er deltagende desto bedre kamper er det og det kan være en god belønning for oss til slutt.

– Jeg håper vi klarer å avansere, selv om det kommer til å være en tøff kamp. De spiller god fotball og jeg har sett dem ved to anledninger, så vi er godt forberedt og respekterer dem – de er et godt lag som har gjort det bra denne sesongen og kommer helt klart til å være klare til kamp, avsluttet manageren.