Howe låner McQuoid

Manager Howe overrasker igjen og henter en spiller de færreste regnet med, Millwall-spissen Josh McQuoid og nok en spiller med fortid fra Bournemouth gjenforenes med sin tidligere manager. 

Foto: BurnleyFC.com

At manager Eddie Howe ønsker et ungt- og dynamisk lag er ingen nyhet i seg selv, så at en 22-åring ankommer Turf Moor er etter skjemaet. Den opprinnelig Southampton-fødte spissen ble solgt til Millwall i januar 2010 for rundt £500.000 fra ingen andre enn Eddie Howes tidligere klubb; Bournemouth. Nord-iren blir å se på Turf Moor de neste tre månedene som en slags erstatter for Sam Vokes i Martin Patersons og Junior Stanislas’ fravær.

Fra og med forrige uke, så mistet vi Sam, Junior og Pato – tre angrepsalternativer for oss, sa Howe. Vi følte vi trengte å hente inn en og jeg mener det var viktig at han som kom inn kunne spille i flere posisjoner – det var vesentlig for oss og derfor ble Josh attraktiv. 

Han er en veldig talentfull spiller som gjorde det veldig bra under meg i Bournemouth, scoret mange mål og fortjente å spille på dette nivået. Jeg er henrykt over å ha han med oss. Han er en allsidig type spiss, som kan spille over hele fronten og på kantene som føyer seg til fordelene, han er kjapp, atletisk og har en flott holdning som jeg håper vil gjøre det bra for oss, skrøt sjefen.

Leiesoldaten blir tildelt trøye nummer 19. Redaksjonen ønsker Josh McQuoid velkommen til Turf Moor.