Mee: – Spennende fremtid

Ben Mee er henrykt over å kunne være en del av den endringer som skjer på Turf Moor og forbereder seg til sin første kamp som en permanent Burnley-spiller for et Lancashire-lag i form.

 

Mee skrev denne uken under på en tre- og et halvt års kontrakt med de lilla- og lyseblå etter å ha fullført en etterlengtet overgang fra Etihad Stadium, Manchester. Forsvareren ankom i sommer på et sesonglangt lån og viste en allsidighet som etterhvert sørget for å gjøre overgangen permanent. Under manager Howe har 22-åringen sett en merkbar endring og gleder seg til det kommende oppgjøret mot rivalene Derby.

Foto: BurnleyFC.com

Vi sa etter Middlesbrough-kampen forrige uke at vi følte oss komfortable og mente at vi ikke kom til å slippe inn mål, så det er en god forandring sett opp mot sesongstarten, sa Mee. Vi er selvsikre og ser fram til lørdagens kamp hvor vi forhåpentligvis kan spille på samme måte og oppnå samme resultat. Vi er i god form, selv om vi tapte to kamper så kunne vi nok ha gjort det litt bedre – kanskje i utholdenhet, så jeg mener det venter noen spennende måneder.

– Mye har endret seg i løpet av kort tid, også fansens reaksjoner. De er glade på vår vegne og følgelig begeistret over lagets prestasjoner, man kan føle at det skjedd endringer siden sesongstart – som er veldig positivt.

Vi har en god blanding av unge og eldre spillere, som er en bra ting. Vi lærer alle det samme og jeg tror at fra nå og mot slutten av denne sesongen, så kommer vi til å vokse ytterligere og forhåpentligvis presse oppover. Alle ønsker å spille i Premier League og vi håper å kunne nå det denne sesongen, men hvis ikke så har vi et ungt- og talentfullt lag som kun kommer til å bli bedre og uansett så kommer de neste par årene til å bli spennende for denne klubben, avsluttet forsvareren.