Howe: – må stramme inn

Manager Howe poengterte at det kom til å bli mye hardt arbeid på treningsfeltet etter at the Clarets’ røk ut av cupen etter å ha blitt beseiret av effektive Swindon Town.

Foto: BurnleyFC.com

Charlie Austin nettet sitt tiende for sesongen og er for øyeblikket toppscorer på balløya, men det var ikke nok da Paul Benson og Andy Williams sørget for en sterk hjemmeledelse til pause, takket være defensiv svikt. The Clarets hadde noen inspirerende minutter på banen, men kunne gjøre lite når Troy Archibald-Henville satte spikeren i kista seks minutter før fulltid..

Det var skuffende fordi vi ønsket å vinne i kveld, det var en stor mulighet for oss å avansere, sa sjefen. Med to seire på tre forsøk følte vi at vi hadde snudd trenden og når vi da faller tilbake igjen blir det en utfordring for oss, fordi jeg ikke tviler på ferdighetene i laget, men vi må levere også.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi hadde flere sjanser og spilte veldig bra de første 20 minuttene. Charlie hadde et par sjanser og fikk et annullert, men de scoret noe som endret kampen og oppskaket oss litt.

– Vi slapp inn et billig mål nummer to og derfra var det hele en nedtur egentlig.. Det andre er at vi sliter med dødballer og jeg vet ikke hvor det kommer fra fordi vi klarte oss veldig bra med dem forrige sesong. 

– Vi føler at vi alltid kommer til å score mål, men vi må stramme inn – det er vårt mål fremover. Det gjenstår mye hardt arbeid på treningsfeltet til å rette opp i det og det er ingen annen måte. Klarer vi å fjerne svakheten ved dødballer, forsvarer vi oss greit, men det viser hvor mye jobb vi har å gjøre på det området. 

– Jason Shackell og Junior Stanislas er begge skadd, Cameron Stewart kan ikke spille cup, mens Martin Paterson ble hvilt av åpenbare grunner. Jeg føler vi savnet de spillerne og det har gitt oss noe å tenke over, men klarer vi å vinne mot Millwall på lørdag blir verden et bedre sted, avsluttet Burnley-manager Eddie Howe.