Vokes: – Vi kan få til noe stort!

Sommersigneringen Sam Vokes gleder seg til å komme hjem og ta imot Millwall etter å ha blitt slått ut av Capital One cupen i midtuken.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets ble feid til side av et overbevisende Swindon-lag tirsdag kveld etter at the Robins fra før hadde beseiret Brighton og Stoke i sin ferd. Vokes gjorde sitt beste i nevnte oppgjør etter å ha blitt sluppet ut på i annen omgang og var involvert i Charlie Austins tiende mål denne sesongen, samt fikk sitt hodestøt reddet på streken.

Swindon endte opp med å vinne 3-1 på County Ground, men Vokes øyner heller to hjemmeseire over Millwall og Sheffield Wednesday, samt høyere tabellplass.

– Vi burde ha prestert bedre, det vet vi, poengterte waliseren. Jeg tror vi gikk glipp av en fin mulighet, fordi vi ønsket å avansere til de resterende 16 med de store lag ettersom det er cup, men vi trenger å sprette tilbake og vi håper å kunne komme tilbake sterkere på lørdag.

– Vi har hatt en fin utvikling i ligaen, spesielt etter seieren over Derby forrige helg og dersom vi klarer å ta det overtaket inn i de neste to kampene, kan vi få til noe stort, avsluttet Vokes.