Ings på bedringens vei

Unge og talentfulle Danny Ings gjennomgikk operasjon ikke lenge siden, noe som ble omtalt som et svært vellykket inngrep av manageren og som nå får ytterligere en god melding; spissen kan gjenoppta lett trening. 

Foto: BurnleyFC.com

Clarets-spissen har vært en ulykkesfugl i sin periode på Turf Moor og har hatt to lengre opphold på sidelinjen, der den siste innebar operasjon i kne-området. Nevnte operasjon var vellykket og spissen har gått grønt signal fra det medisinske støtteapparatet til å gjenoppta lett trening.

Sjefen forsikrer at den tidligere Bournemouth-spilleren som nettet tre mål på tampen av forrige sesong vil være tilbake i varmen igjen ganske snart.

– Danny føler seg veldig bra etter operasjonen og føler seg sterk nok til å løpe igjen, men måtte vente på kirurgens klarsignal, fortalte sjefen. Nå fikk han det og det er flotte nyheter for oss og ting går veldig bra med rehabiliteringen hans som gjør oss fornøyde. Han er ikke tilbake enda, men vi fryktet han skulle være ute i seks, syv eller åtte måneder i starten.

Når man har slitt med en langtidsskade, så er en ny skade den siste man ønsker og jeg tror at Danny fryktet det verste etter det han gjennomgikk forrige sesong. Forhåpentligvis blir ikke det tilfellet og Danny kan være tilbake om ikke lenge, han føler seg svært bra for øyeblikket og har gjort alt for å komme raskere tilbake. Han er en slik karakter, men lik Martin Paterson, som vi ønsker å ha tilbake i det lange løp og må derfor tilnærme oss riktig. 

Manageren fortalte også litt om skadesituasjonen til Junior Stanislas og kaptein Jason Shackell i forkant av Millwall-oppgjøret.

– De er begge fortsatt litt ømme og vi må avvente og se an til siste minutt før vi bestemmer laguttaket, men vi håper at de får spille noe kommende uke, men vi er ikke sikre enda, avsluttet sjefen.