Neste: Millwall

The Clarets tar imot Millwall, et lag de har slitt med å beseire de siste årene, men the Lions sliter litt for øyeblikket og befinner seg i bunnstriden på tabellen. 

Burnley kan måtte klare seg uten Jason Shackell og Junior Stanislas (hamstring) etter at begge pådro seg mindre skader mot Swindon i Capital One cupens tredje runde. Danny Ings er fortsatt uaktuell, men har riktignok startet på lett trening.

Foto: BurnleyFC.com

Millwalls Chris Taylor må stå over oppgjøret etter å ha blitt sendt av banen mot Brighton forrige lørdag, men kaptein Paul Robinson derimot er aktuell etter å ha slitt med en ankelskade.

Som med de fleste klubber i Championship er det en historie bak oppgjørene og siden 1930 er det lite som skiller lagene; 19-17-19 på deres 55 kamper og de står ganske likt på antall scorede mål; Burnley 69 og Millwall 68. London-baserte Millwall vant begge oppgjørene mot the Clarets i fjor, så lysten blant de lilla- og lyseblå er stor til å takke pent for sist. The Clarets på sin side håper å omsider vinne over the Lions på Turf Moor etter å ha lekket som en sil.

Burnley ble slått ut av cupen i midtuken og jakter deres tredje seier på fire forsøk. Gjestene derimot har slitt litt med sesongstarten der de befinner seg i bunnen og står i fare for å tape deres fjerde kamp på rad – første gang på fire år. De blå har istedenfor startet ved å score kun en gang denne sesongen og latt motstanderen slippe til hele seks ganger. Blant bragdene, kan James Henry få sin 100. kamp for the Lions, skulle han bli tatt ut.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 29.9 kl 16:00

Tidligere oppgjør:
02.okt 2011 Burnley 1-3 Millwall
01.okt 2010 Millwall 0-1 Burnley
12.mar 2010 Burnley 0-3 Millwall
02.okt 2009 Millwall 1-1 Burnley