Sjefen har planen klar

Eddie Howe forbereder mannskapet sitt mot tøff motstand i det Millwall kommer på besøk, men er også klar over viktigheten av konsistens da tre kamper venter i løpet av en uke. Med kun mulighet til å ta en kamp av gangen, har sjefen lagt taktikken og ser fram til oppgjøret mot løvene. 

Foto: BurnleyFC.com

Burnley-bossen håper å få snudd trenden mot the Lions, som de har tapt de siste hjemmekampene mot og med tre vanskelige kamper i vente den kommende uken er sjefen klar for utfordringen.

The Clarets håper å kunne følge opp deres siste hjemmeseier (Peterborough) og med Sheffield Wednesday som venter i midtuken – også det på Turf Moor – så reiser de lilla- og lyseblå til Crystal Palace og møter verdig motstand som kommer til å kreve sine bein.

Etter siste oppgjør venter det en landslagpause, men innen man skal se så langt så må Millwall beseires.

– Man trenger ikke å se lenger enn de to foregående sesongene og se at de har vært vanskelige å spille mot hjemme, poengterte sjefen. De er en hard nøtt å knekke, de er veldig fysiske og en stor trussel på innlegg, så vi kommer ikke til å undervurdere Millwall, det merker man hver gang man spiller mot dem. Det kan vi forvente og vi må prestere bedre enn det vi har i gjort i de to siste hjemmekampene mot dem.

Foto: BurnleyFC.com

– Det er en stor uke for oss. Vi er er klare over viktigheten av disse tre kampene, men vi kan kun ta det en kamp av gangen og først må angripe Millwall, men jeg mener at dette er en stor uke for oss og en vi kan bygge på. Vi er henrykt over å kunne spille på eget gress igjen, spesielt etter at vi har vunnet to av de tre siste kampene der og spilt ganske bra.

– Vi håper fansen kan gi oss det lille ekstra vi også trenger, de har en stor rolle å spille. Vi sier det hele tiden, men hjemmeformen vår må være grunnlaget og de to neste kampene er store oppgjør. 

– Vi er helt klart kapable til å vinne kamper og vi kan for sikkert score mål. Jeg tror at hvor enn man ser Burnley spille, så forventer man for underholdning fra begge motstandere, men vi vet hvor vi må stramme inn og det er innlegg.

Vi er skuffet over det antallet mål vi har sluppet inn på det, enten direkte eller i andre fase. I åpent spill har vi vært ganske stramme og vet hvor vi kan forbedres – klarer vi det med våre angripere, burde dette bli vellykket, avsluttet manageren.