Wallace forbereder til kamp

Ross Wallace forventer en knakende kamp på Turf Moor mot alltid like utfordrende Millwall og gleder seg til oppgjøret mot et lag the Clarets har slitt mot de siste par årene. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets tar imot tøff motstand på Turf Moor og the Lions ankommer Turf Moor etter å ha tapt deres siste tre kamper og befinner seg i bunnstriden. Kenny Jacketts mannskap har som nevnt oppgjørene i Lancashire de to siste årene og har som mål å sette en stopper for the Clarets positive hjemmeform.

Vingen benytter også anledningen til å skryte av the Clarets’ toppscorer Charlie Austin og forteller at hele laget har som oppgave å score mål, ikke bare angriperne.

– De har alltid vært vanskelige å beseire, fortalte skotten. De har et sterkt lag og er godt organisert, så vi må være på tå hev og kjempe fra begynnelsen. Forrige sesong var det en tøff kamp, de presset og plagde oss, men nå må vi matche dem, spesielt i begynnelsen av kampen og holde det gående til slutt.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi tapte poeng mot dem sist, noe som var skuffende og vi må samle sammen flest mulig poeng og snike oss inn i Play Off, denne sesongen har ikke vært så ille og vi håper at lørdagen kan bringe tre poeng.

– All ære til Charlie som har vært utmerket og det er jobben hans. Han putter dem inn og gjør det veldig bra – hvis ikke han er toppscorer mot slutten av sesongen, har han all grunn til å være skuffet. Kan er en klinisk avslutter, men vi har jobbet på avslutningene våre fra midtbanen.

– Junior har fått inn et par i år, Chris McCann har også scoret, det samme med Deano – så det er opp til oss å putte dem inn. Jeg ha jobbet hardt med å prøve å score og er ganske sikker på at de komme snart, avsluttet Wallace.