Howe om Jay-Rod og Bartley

Toppscorer Jay Rodriguez kan returnere til lørdagens kamp mot Swansea etter å ha pådratt seg en smell tidligere i uken og måtte stå over kampen mot Nottingham Forest, en kamp der Marvin Bartley fikk rødt kort. Howe forteller at selv om avgjørelsen ikke var korrekt, så vil ikke klubben komme langt med anken grunnet manglende bilder. 

Rodriguez måtte se midtukens kamp fra tribunen takket være en smell forrige helg, men etter det siste undersøkelser viser er det mulighet for angriperen å spille mot Swansea på lørdag.

Foto: burnleyfootballclub.com

Det er mulig at han for spille han har hatt et lite problem med hoften, forklarer Howe. Han har spilt et par kamper med de smertene og vi bestemte at vi skulle hvile han, fordi det begynte gradvis å bli verre og det er et kanskje om han blir å se på lørdag.

Mot Nottingham tapte Burnley sin fjerde kamp på rad og må nå klare seg uten deres energiske midtbanepiller Marvin Bartley om fikk direkte rødt kort etter en takling på Luke Chambers. Howe innrømmer at det vil være vanskelig å anke anken og muligens dyrt, tatt i betrakting de tilgjengelige bevisene.

Foto: burnleyfootballclub.com

Vi har sett på opptakene, men det var en dårlig kameravinkel og vanskelig å se klart – samme med bildene. Vi føler helt klart at det ikke var et rødt kort, men du må kunne bevise det, noe som er vanskelig med de tilgjengelige kamerabildene og derfor kommer vi ikke til å anke.

– Hvis vi hadde flere kamerabilder er jeg sikker på at de ville vist at Marv gikk inn med en fot og at hans føtter aldri forlot bakken, samtidig om det var en ærlig takling – men vi kan ikke bevise det. Det er et tilbakeslag for gutten, fordi han satt seg inn i det som var en tøff takling, avslutter Howe.