Howe om Pato, Stanislas og Vokes

Gårsdagens kamp resulterte også i to skader: Junior Stanislas og Martin Paterson. En slik situasjon kan tvinge manageren ut på lånemarkedet igjen og sjefen har naturligvis navn på blokka, blant annet Sam Vokes.

Foto: BurnleyFC.com

Leiesoldaten har tilbrakt tre måneder med the Clarets og reiser tilbake til Molineux og Wolves på mandag, men etter at både Pato og Stanislas måtte av banen mot Middlesbrough håper sjefen at moderklubben er villige til å forlenge låneoppholdet.

Jeg ønsket ikke å miste Sam i første omgang og ihvertfall ikke nå, sa Howe. Vi er takknemlige overfor Wolves som var villige til å låne han til oss og ikke minst Sam fordi han ønsker å spille fotball, men vi har ikke gitt han den muligheten i det siste grunnet vårt antall angripere. Men som sagt, ballen er spilt til Wolves. 

Foto: BurnleyFC.com

De to skadene vi plukket opp er enorme slag i ansiktet og satt seieren i skyggen. Det ser ut til at Martin skadet hamstingen og slike ting pleier å ta seks uker, fra vårt synspunkt, mens for Martin er det positivt at det ikke var lårskaden.

– Vi må se hvordan skaden ser ut, men jeg er skuffet på hans vegne. Han har kjempet seg tilbake og hans form er utrolig, kanskje burde jeg tatt han av tidligere, men vi virket komfortable og jeg ønsket ikke å bytte for mye. 

Jeg også skuffet på Juniors vegne. Han har bare blitt bedre og bedre, noe vi har kunnet se på treningene. Det har også hatt en endring i livet etter overgangen fra London, men han er å bli en stor del av fremtiden for denne klubben og det er skuffende fordi han begynte å finne rytmen, avsluttet Howe.