Tripps øyner Play Off

Nysignering Kieran Trippier er sikker på at the Clarets har det som trengs for å fortsette på deres gode form, klatre oppover på tabellen og kreve en Play Off-plassering. 

Foto: BurnleyFC.com

Høyrebacken som signerte nylig en kontrakt fikk sitt tredje mål for Lancashire-klubben og bidro sterkt til å opprettholde Burnleys gode borteform. Med syv seire av ni mulige er de lilla- og lyseblå på toppen over formlag, noe Trippier mener bør utnyttes og sikre seg en Play Off-plass.

Når vi hadde vår dårlige form ble vi undervurdert og slaktet, men den siste formen vi har vist – inkludert syv borteseire totalt – viser at vi utvikler oss som gruppe, forklarte Trippier. Vi utfordrer dem nå og jeg er henrykt over det, vi ønsker å være der oppe når det teller og føler at dersom vi fortsette å spille slik vi har gjort, kommer vi til å være i Play Off i år.

De siste resultatene har vært herlige og man kan se det på borteformen vår. Vi har en flott lagånd og manageren med sin stab har gjort så mye på den fronten, noe som gjenspeiler prestasjonen vår. Middlesbrough ligger på fjerde, så det å komme hit, vinne 2-0 og holde nullen, gjør det til et herlig resultat. 

Jeg er kjempefornøyd med målet, men det var en laginnsats og enhver av oss, selv innbytterne når de kom inn, gjorde det bra. Andre om gang var litt vanskeligere fordi de presset mer, men vi forsvarte oss godt som lag. Vi har jobbet hardt på akkurat det på treningene, fordi ved sesongstart slapp vi inn alt for mange mål, men det har snudd seg nå og jeg mener vi har forsvart oss utmerket de siste ni kampene, avsluttet høyrebacken.