Howe oppfordrer til kamp!

Manager Howe forventer en innsats av troppene på lørdag og ved seier mot Reading sikrer the Clarets seg en viktig hat-trick i antall strake seire.

Det startet positivt mot Southampton før det gikk til slakt av Nottingham Forest etterfulgt av en sterk seier i London over Millwall. De to siste resultatene er noe Howe ønsker at spillerne skal gjenta og sikre nok en overlegen seier på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

Forhåpentligvis kan vi fortsette der vi slapp, det var et godt resultat mot Millwall, understreker sjefen. Det var ikke en kjempekamp, men vi fikk resultatet og jobben gjort hvor vi nå retter blikket mot Turf Moor og vi ønsker å gjenskape den prestasjonen vi viste mot Nottingham Forest. Vi har snutt trenden og håper å kunne fortsette med det, samtidig som vi ikke er rammet av skader etter (landslags)pausen og er ikke svake på noe vis – jeg ser heller ikke hvorfor vi skulle være det.

– Guttene har trent godt og ser fram til kampen, vi ønsker en bedre prestasjon enn den vi viste mot Middlesbrough som var vår første kamp etter pausen sist gang. Vi krysser fingrene for at vi har lært leksen vår fra den gang og starter kampen med en gang. Vi føler at vi har gjenfunnet vinner-mentaliteten, sakte, men sikkert. Selvsikkerhet og det å vinne kamper er en fantastisk ting for enhver skuespiller og vi begynner å føle oss bra med å vinne – i fjor fikk de en dobbel over oss og det er noe vi ønsker å rette opp, avsluttet manageren.

Lørdagens kamp mot nevnte Reading er en av syv de neste tre ukene og forståelig nok håper manageren at laget skal klare å snu en trend mot the Royals – for statistikken sier at de ikke har vunnet siden deres historiske Play-Off og seieren på Madejski Stadium, mai 2009.