Howe roser Ings i skyene

Manageren har tro på at den nye- og kommende signeringen Danny Ings kommer til å blomstre på Turf Moor etter at klubbene har inngått en overgangssum og en gjenforening mellom tidligere lærer og elev.

foto: Burnleyfootballclub.com

Howe ser fram til å kunne fortsette samarbeidet med den høyt verdsatte 19-åringen, så fort hans personlige vilkår er inngått mandag.

Vi har inngått en avtale for Danny og forhåpentligvis vil alt falle på plass til uken, og de personlige vilkårene må inngås med Danny. Han er en talentfull ung spiller, han er fortsatt 19 og slo gjennom førstelaget det siste året jeg var manager der. Alle der (Bournemouth) har følt og kjent til hans potensiale lenge og han er potensielt en av de beste spillerne som har kommet derfra i nyere tid – og det sier litt om kvaliteten som har kommet fra klubben.

Jeg vet at Premier League-klubber har ønsket å signere han og hvis vi får han, vil det være en god signering. Mulighetene er endeløse for han fordi han lærer seg fortsatt spille, han trenger å utvikle seg fysisk og sine områder, men han har hovedingrediensen til å spille på det øverste nivået – han har en virkelig lys fremtid i spillet og jeg tror han vil gjøre det bra for oss, avsluttet manageren.