Howe stolt av FA-ungdommene

Manageren uttrykte sin stolthet av the Clarets’ ungdommer etter at de nådde kvartfinalen i FA Youth Cup takket være et sent mål over West Bromwich på Hawthorns igår.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sjefen dro sammen med U18-laget som vant 2-1 over WBAs ungdommer og avanserte til kvartfinalen for første gang siden 1978. Howe ble igjen imponert over kvaliteten Terry Pashleys spillere viste og hvor mange av dem kommer til å kjempe om proff-kontrakter ved sesongslutt.

– Ungdommene var fantastiske, spesielt i første omgang, sa Howe. Jeg mener guttene beveget ballen utmerket og det er positivt å se dem alle ønske ballen og sende ballen – det er godt tegn for fremtiden.

– Pash (Terry Pashley) har gjort en fantastisk jobb med dem, samme med Faz (Andy Farrell) – de jobber utrolig hardt og er utmerkede fotballfolk også.

– Det er en flott belønning til guttene når de kom tilbake, de slapp inn et mål mot slutten og kampen kunne ha gått begge veier derfra – men de viste stor karakter og fant seiersmålet. Innad i laget er det fire, fem, kanskje fler som kan ta steget opp og spille profesjonell fotball, avsluttet sjefen.