Howe: – Tilfreds med laget

Klubbens ledelse, anført av manager Howe har vært opptatte med å finkjemme lånemarkedet etter potensielle forsterkninger etter at overgangsvinduet stengte i august. Det er derimot lettere sagt enn gjort å finne spillere som passer i den ønskede kategorien og det kan virke som om det ikke blir noen nye ansikter på Turf Moor i denne omgang.

Foto: BurnleyFC.com

Mange har uttrykt bekymring rundt troppens unge alder og manglende forsvar, men sjefen selv er ikke helt overbevist om at det nødvendigvis er en dårlig ting at troppen ikke blir forsterket ytterligere. Tar man i betraktning gjennomtrekket det har vært på overgangsmarkedet i sommer, er det kanskje greit å la brikkene falle på plass av seg selv, fremfor å etterlyse forsterkninger til enhver tid.

Vi er tilfreds med laget vi kommer til å sende til Peterborough – jeg føler at troppen er sterk nok, men vi er litt i fåtall, forklarer sjefen. Det er vanskelig å finne spillere som kan forbedre oss på dette stadie og vi må sørge for at vi ikke henter inn en som kan varme benken for oss, for det kommer ikke til å gjøre noen godt.

– De fleste mulighetene er unge spillere og det er ikke nødvendigvis noe vi trenger – vi ønsker ikke å tilføye alt for mange unge spillere – derfor må vi se det litt an. Vi er fornøyd med alderen på troppen nå, men det er visse områder der erfaring kunne gjort godt, men å finne erfarne spillere som har spilt i Championship og som er tilgjengelige – vel, det er ikke for mange av dem akkurat nå.

– På denne tiden av året er det ganske vanskelig å hente inn spillere, vi har kommet til veis ende på listen over kandidater og må tilpasse oss deretter, avsluttet manageren.