Pato på bedringens vei

Arbeidshesten, Martin «Pato» Paterson håper han snart er klar til å plage forsvarere etter å ha gjennomgått spesialbehandling rundt lårskaden, som har holdt han på sidelinjen siden sesongåpningen. 

Foto: Lancashire Telegraph

Paterson ble byttet ut i åpningskampen mot Watford og senere undersøkelser viste at angriperen hadde revet opp en muskel som også var grunnen til at mesteparten av forrige sesong var hos legen.

Etter omfattende legevitenskap, som blant annet besto av å overføre blod fra den ene delen av kroppen over til det skadelidende området, håper nå de fleste at det vil være tilstrekkelig for å få angriperen tilbake i aksjon.

De tok litt blod fra armen, ristet det veldig fort og sprøytet det inn i låret mitt – noe som skal få det til å helbredes raskere, forklarte Pato. Det er (låret) bra for øyeblikket og innsprøytingen hjelper helbredelsen, men det betydde også at jeg var ute i en måned, noe som var litt frustrerende.

– Det har gått en uke nå og en uke med arbeid med mange økter daglig hvor jeg ser fram til dem, å komme meg utpå treningsfeltet igjen, løpe litt og forhåpentligvis full tilbakekomst.

Skaden var ikke overraskende et slag i ansiktet for the Clarets, som ikke bare manglet Patos erfaring og målteft i sesongstarten, men også spillerens tilstedeværelse som alltid er like eksplosiv og hardtarbeidende. 24-åringen som også har måttet stå over landslagskamper grunnet skaden, er selv bestemt på å komme tilbake 100% frisk etter å ha lidd med samme skade to ganger.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg har hatt maks uflaks, men nekter å bruke det som en unnskyldning. Jeg har gått tilbake med å drive med mitt, slik at jeg kan returnere så fort som mulig – jeg forhaster meg selv av natur fordi jeg ønsker å komme meg tilbake så fort som mulig, men det må overvåkes og være en gradvis oppbygging slik at muskelen har mulighet til å bli bra igjen etter det harde arbeidet den har gjennomgått.

– Det er frustrerende fordi jeg han gjøre mye vitende at jeg er 95%, men det er den lille andelen mellom 95 og 100 som gjør at muskelen slites på og allerede har blitt revet opp, men jeg håper at med de tingene vi gjør denne gangen, klarer vi å heve den et hakk, slik at den blir perfekt, avsluttet Pato.