Howe: – Vi trenger å vinne!

Manager Howe etterlyser en reprise av lørdagens lidenskapelige kamp på Turf Moor og håper å kunne sikre seg sesongens første hjemmeseier i ligaen, ikke bare av fansen, men også av spillerne; – vi trenger å vinne, sier sjefen.

Foto: BurnleyFC.com

Etter en frustrerende start på sesongen, håper sjefen at laget skal klare å dra i land en etterlengtet hjemmeseier på deres femte forsøk. Robin Hood-klubben Nottingham Forest kommer som kjent på besøk, i det som er the Clarets’ tredje hjemmekamp på rad i løpet av en uke og manageren håper at hans lilla- og lyseblå hær klarer å fortsette trenden mot Forest-laget.

Men for å få til nok en runde med samme stemning, håper- og appelerer Burnley-sjefen til fansen og ber dem om å lage støy, stille seg bak laget og støtte dem fullt ut – forhåpentligvis er det oppskriften på en tre-poenger.

Vi må være positive etter oppvisningen vi hadde og det gledelige for meg var fansen reaksjon, forteller sjefen. Jeg føler de var herlige gjennom hele kampen og er sikker på at de satte pris på guttenes innsats, jeg tror det er det de ønsker å de hver uke. De ønsker å se det harde arbeidet, forpliktelsen til klubben og jeg er sikker på at de kommer til å se det så lenge de støtter oss.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi ønsker å se den [stadionen] riste hver uke, og vanskelighetene var mot Middlesbrough der vi ikke ha fansen noe å bite i. Lørdagen derimot var helt annerledes; spillerne var var på ballen fra start, fansen ønsker å se se 100% fra spillerne og jeg tror at de kunne se at alle gjorde en innsats – derfra også støtten.

Sjefen beskrev Southampton-kampen som sesongens beste og håper å kunne gjenspeile uavgjort-kampen.

Nottingham Forest er et uforutsigbart lag som har vært i- og rundt Play Off-plassene de forrige sesongene og etter siste kamp (2-1 seier overWatford, red.adm) betrakter de nok seg selv som et lag på vei oppover. Men vi føler det samme og håper å heve spillet vårt ytterligere, vi trenger å vinne, vi er klare over at et vinnerspor fort kan sende oss opp blant topp seks. Det sier litt om hvor trang denne ligaen er og vi har en kamp til gode, som kan sees fra flere sider, men vi trenger å vinne kamper og det fort, avsluttet Howe.