Danny Ings langtidsskadet

Unge Danny Ings ble hentet fra Bournemouth en uke siden, men ser ut til å måtte under kniven og operere en kneskade han pådro seg på trening mot slutten av forrige uke. Omfanget er såpass alvorlig at unge Ings ser ut til å miste fire-fem måneder av årets sesong.

Foto: BurnleyFC.com

19-åringen signerte en fire-års kontrakt forrige mandag og pådro seg denne skaden kun dager etter. Etter de siste rapporter ser det ut til at det er brusken som har blitt skadelidende og trenger medisinsk overhaling.

Det er alvorlig, bekrefter Howe. Danny kommer til å ha operasjon denne uken, men det dreier seg om fire-fem måneder på sidelinjer og det er et slag i ansiktet for oss.

– Han pådro seg skaden på torsdag på treningsfeltet, det var ingen andre involvert og han landet på skuddfoten og kjente noe i kneet, han har aldri hatt problem med kneet før og noen ganger må man prøve å lete etter grunnene til hvorfor slikt skjer.

Vi har klødd oss i bakhodet, men det er skjebnen og slikt skjer, vi må sørge for å få Danny tilbake. Vi hentet han for fremtiden og han er fortsatt kun 19, han vil komme tilbake etter dette, men det er et slag for oss å miste han i det han begynner å slå seg til ro i klubben, avsluttet manageren.