Ings før møtet med Aston Villa

Danny Ings forteller at Burnley akter å opprettholde fremdriften i det Aston Villa kommer på besøk og the Clarets håper naturlig nok å utvide deres gode formkurve mot Birmingham-laget på eget gress. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley ser mot helgens med åpent sinn og har muligheter til å hente hjem viktig(e) poeng etter å ha seiret over Hull og Stoke i de forrige rundene. To strake seire setter smått forventninger og med en historikk som strekker seg tilbake til 1930-tallet, ligger alt til rette for en underholdende aften på Turf Moor. Danny Ings som tilsynelatende har funnet tilbake formen fra forrige sesong, forteller at laget har fått en forsterket tro på seg selv.

Vi har alltid trodd på oss selv, fordi vi ikke lytter til støyen utenfra, poengterte Ings. Vi vet at det kommer til å være folk der ute som tviler på oss, som gruppe må vi forsikre oss at vi har tillit til hverandre og det er det vi prøver på. To seire etter hverandre gir naturligvis et løft og guttene har mer tro på seg selv, vi trengte litt tid, men det var ikke som om vi spilte dårlig.

– Vi har prestert ganske solid og vært ganske konsistente. Resultatene gikk ikke vår vei, men vi begynner å få dem nå – vi spiller med frihet og nyter det. Vi bygger oss selvtillit som vi håper å kunne ta inn i lørdagens kamp, sa Ings.