Ings: – Nyter å spille for Burnley

Danny Ings har gjennom hele sommeren vært et hett tema for overgangsmarkedet der halvparten av Englands media insisterte på en overgang for U21-spilleren, men selv tar spilleren det knusende med ro for insisterer at han er helt og holdent forpliktet til deres Premier League-utfordring. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

U21-spilleren har ikke overraskende vært et hett overgangsobjekt etter å ha startet på sitt siste år av kontrakten, men forteller at han er lykkelig i Burnley og ikke ønsker å flytte på seg i et klubben forbereder seg til deres PL-eventyr som sparkes i gang om under en måned.

– Jeg skjønner ikke hvorfor det har gått så hett for seg på sosiale medier og lignende, sa Ings. Jeg skrev under en fire-års kontrakt når jeg kom hit og har fortsatt ett år igjen – jeg føler ikke at det bør bryte ut panikk. Jeg nyter å spille fotball, har ett år igjen av kontrakten og så langt jeg bryr meg så er Burnley FC og Premier League der jeg er, 100%. Alle vet jeg nyter å spille for Burnley, det er en fantastisk familieklubb og jeg ønsker ikke å flytte på meg. 

– Premier League er den utfordringen for meg personlig og hele laget ser fram til det. Jeg tror det er derfor vi kommer til å være i bedre form enn det vi var i fjor. Vi har et lag som er i veldig god form, men i år må guttene virkelig vise at ønsker å blande seg med de beste spillerne i veden. En ting jeg vet er at hvis vi jobber så hardt som vi kan, fra start til slutt og det mot de beste lagene så kan vi overraske noen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– I løpet av fritiden min om sommeren, prøvde jeg å hjelpe så mange jeg kunne utenfor banen gjennom pengeinnsamlinger, skolebesøk og annet. Slike ting er veldig spesielle for meg og jeg har prøvd mott beste innen veldedighet og forhåpentligvis vil det være en spesielt begivenhet i september. Ting begynner å falle på plass og det kommer til å være noe spesielt for meg personlig og noe jeg alltid har ønsket å gjøre.

– Fotballspillere har mye fritid og det minste jeg kan gjøre er å gi noe tilbake, spesielt her i Burnley fordi de første to årene mine her, var fansen veldig tålmodige med meg og mine skader. De ventet og for øyeblikket flyr vi høyt, jeg personlig og fansen, sa Ings.