Shackell: – La oss gjøre Turf Moor til en festning igjen!

Clarets-kaptein Jason Shackell føler at de lilla- og lyseblå igjen kan gjøre Turf Moor til en festning i deres andre forsøk på balløyas øverste divisjon.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dyches’ mannskap tapte kun to ganger forrige sesong på deres ferd til Premier League hvor resten endte med 15 seire og seks uavgjort, men ingen drømmer seg bort og samtlige vet at det kommer til å være en utfordring. 30-årige Shackell var en instrumental bauta i forsvaret og håper at laget kan gjenta bragden ved å gjøre Turf Moor til et fryktet sted å besøke når sesongen sparkes i gang i midten av august. 

– Vi kan se fram til sesongstarten og det kommer til å være herlig å sparke i gang, sa kapteinen. Som spiller ønsker man å teste seg selv mot de beste spillere og Chelsea har helt klart noen av dem, det kommer til å være en tøff kamp – noe vi alle vet, men det er også en vi se fram til og kommer til å være klare for. Det er Turf Moor og vi ser fram til gjøre det til et vrient sted å besøke igjen, vi skal forsikre oss at det blir ukomfortabelt for alle som kommer hit, og at vi er i form og organiserte.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi skal gi 100% i samtlige kamper og se hvor det tar oss. De fleste avskrev oss før vi i det hele startet forrige gang, men endte opp med å ha et ganske så bra sesong og kommer kun til å tenke på oss selv. 

The Clarets er i Østerrike der de forbereder seg både mentalt og fysisk og kapteinen forteller at alt virker å være på plass i det Clarets legger fundamentet for nok en vellykket sesong. Kapteinen poserer samtidig for deres nye bortedrakt.

– Det er et herlig sted, et herlig hotell og maten er utmerket, men vi har mye hardt arbeid foran oss og det trenger vi for å være klare for sesongen som venter. Vi vet at dagen venter der vi skal testes av sjefen. Det fungerte for oss forrige sesong og satte oss på rett kjøl, så vi er klare. 

– Jeg liker virkelig bortedrakta, den er fin, passer bra og ser godt ut. Hjemmedrakta er også fin, så vi har to fine drakter i år. Man ønsker å se bra ut og ønsker heller ikke å ha en høy krage som begrenser deg og klarer vi å hanke inn et par gode resultater, så er det alt som teller, avsluttet kapteinen.