The Juke om sitt nye hjem

Lukas «the Juke» Jutkiewicz håper å kunne gå i samme fotspor som Sam Vokes og ser fram til å føle jeg hjemme på Turf Moor. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen har i likhet med populære Sam Vokes reist omkring i løpet av sin karrière og gjenforenes med sine nye lagkamerater i Østerrike der troppen har sesongoppkjøring. Etter å ha spilt for Swindon, Everton, Plymouth Argyle, Huddersfield Town, Motherwell, Coventry, Middlesbrough og Bolton gikk turen til Turf Moor og Burnley FC.

– Sam vet nøyaktig hvordan det er, sa «the Juke». Jeg har reist rundt i min karrière og det virker som han har funnet et veldig godt hjem her og som han så ser jeg fram til å gjøre det samme ved å slå meg til ro og finne et hjem her. Et par dager uti sesongoppkjøringen ble jeg gjort oppmerksom på interessen, det var samtaler fram og tilbake mellom klubbene og de kom fram til en sum på fredag. Det tok litt tid å få det gjennomført, men jeg er glad for å ha halt det i land og er henrykt over å være her.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er en enorm mulighet for alle her, å spille i Premier League – det er det enhver gutt drømmer om. Jeg fikk en smak av det med Everton et par år siden og ser virkelig fram til å gi det et nytt forsøk, mye har endret seg siden da, men guttene jobbet virkelig hardt forrige sesong og man kunne se hvor tett gruppen var. Det la jeg merke til allerede etter noen få timer her etter at jeg fløy over fordi jeg var lysten på å trene med dem.

– Jeg kommer til å jobbe så hardt som jeg kan og være i den beste formen mulig for utfordringen som venter. Jeg ser fram til å være en del av gruppen og skal gjøre mitt beste slik at vi har en suksessrik sesong, sa Jutkiewicz.