Ings: – Vil fortsette der jeg slapp

Etter et lengre skadeopphold og noen kampers innhopp, ble angrepsspiller Danny Ings omsider tatt inn i varmen igjen og gjorde seg fortjent til en startplass mot the Hornets. 20-åringen var en konstant trussel på kanten og bidro til å skape hodebry for sine motstandere, men kunne ikke annet enn å gå noe skuffet av banen etter nok en poengdeling. Men det er lyse tider i møte..

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings er sikker på at seirene er like rundt hjørnet etter å ha sett de lilla- og lyseblå nok en gang storspille på eget gress. Watford tok en tidlig ledelse, men Charlie Austin utlignet for the Clarets like før halvtimen som åpnet kampen igjen. Begge lag skapte mange sjanser, men ingen fikk hull på byllen og dermed ble det kun poengdeling på Turf Moor.

– Jeg koste meg, men det var en hard nøtt og jeg mener vi fortjente tre poeng, sa Ings. Det var en av de kampene hvor det kunne ha pågått i det uendelige uten at vi hadde scoret. Vi skapte et par gode sjanser med Charlie og Sam, men det bare en av de dagene; han (Almunia) er en god keeper, er erfaren og klarte å holde oss unna. 

– Det var en de frustrerende dagene, men vi må legge det bak oss nå og tenke på tre poeng neste uke. Vi spiller bra, jobber hardt for hverandre og guttene har ikke gjøre mer, men jeg tror at det er snakk om tid før det går på skinner der vi finner formen og gjør det bra igjen. Enten jeg er på banen eller ei, spiller ingen rolle. Vi er alle en enhet og vil jobbe samen mot noe stort.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Legge skaden bak meg og fortsette der jeg slappDanny ble tatt inn i varmen igjen etter at Chris McCann måtte sone karantene og benyttet den anledningen godt til tross for å hat gått av banene målløs. Unggutten virker å ha ristet av seg oppholdet på sidelinjen og energiproppen ser fram til flere kamper – følgelig uten skader.

– Chris McCann soner karantene, noe som åpnet for en plass fra start og jeg er takknemlig overfor sjefen og resten av staben som ga meg muligheten. Jeg koste meg der ute, men tror ikke jeg ga alt – jeg jobbet hardt med og uten ball, men føler at jeg kan gjøre mer. Det er min første kamp etter operasjonen og jeg er bare glad for å få vært der ute. Jeg avsluttet forrige sesong sterkt og prøver å legge skaden bak meg og fortsette der jeg slapp, avsluttet 20-åringen.