Ings om sitt debutmål

Danny Ings pressekonferanseDanny Ings sto for kampens eneste mål mot Everton på søndag og spissen uttrykker stor glede etter å ha ha prøvd og prøvd utallige ganger mot forskjellige motstandere. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

22-åringen fant nettet 26 ganger forrige sesong og ble kåret til årets spiller i Sky Bet Championship, men i år har det gått litt mer trått for den tidligere Bournemouth-spilleren. På lørdag derimot gikk det på skinner for spissen som fikk en herlig stikker av Lukas Jutkiewicz, rundet keeper Tim Howard og satte inn sitt første for sesongen. Selv om spissen av naturlige grunner var glad for målet, så var skuffelsen over å ha blitt senket av Everton helt klart tilstede.

– Det var et stort øyeblikk for meg og jeg er naturligvis veldig stolt over det, sa Ings. Det var en herlig ball fra Jukes, perfekt plassert og jeg så at keeperen var på løp ut så mitt eneste alternativ var å gå rundt han – og det gjorde jeg. Jeg er uten tvil henrykt, men samtidig skuffet over at vi ikke fikk tre poeng som er det viktigste. Det er godt å sparke i gang, jeg føler vi ga alt vi hadde, men Everton har noen utmerkede spillere som straffet oss. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er ingen som forventer noe av Burnley og jeg vil påstå at vi vinner veien vår som ganske tøff, men vi lærer underveis, hver uke og blir sterkere hele tiden, så forhåpentligvis vil seirene komme. Ballbesittelsen til motstanderne er den vanskeligste delen, vi er et lag som presser og det virket for oss forrige sesong i Championship, men lagene i Premier League spiller veldig bra. 

– Det er viktig at vi fortsetter å presse og vise de positive tegnene, vi må fortsette å gjøre det vi kan og jobbe hardt. Klarer vi å avslutte kampene på samme måte som vi starter dem så tror jeg vi har en stor sjanse til å vinne kamper, avsluttet Ings.