Neste: Arsenal

emirates stadiumarsenalBurnley reiser til hovedstaden og møter Arsene Wengers mannskap som øyner en enkel seier denne runden.

Burnley har ingen planer om å gi fra seg poeng gratis pg kommer til å gi the Gunners kamp om poengene.

Arsenal får tilbake Jack Wilshere og muligens Walcott, men er har fortsatt Kieran Gibbs, Mathieu Debuchy, Yaya Sanogo, Laurent Koscielny, Mesut Ozil, Abou Diaby og Olivier Giroud på Arsnal i cupen. The Clarets får derimot Dean Marney tilbake, men må nok klare seg uten Steven Reid som fortsatt er ute.

02.12.08 cup (Arsenal) Grezza i duell med AFC's Fran Merida
Foto: Lancashire Telegraph

The Gunners har vunnet de fire siste oppgjørene mot Burnley og har kun tapt en kamp mot Lancashire-laget på eget gress i serien: 1.september, 1974. Burnley vant også 2-0 ligakampen mot Arsenal i 08/09-sesongen. Arsenals mannskap har ligget under i fire av deres siste hjemmekamper, men er allikevel ubeseiret i deres 22 siste kamper (14-8-0) og har kun holdt nullen i to av deres ti siste hjemmekamper. Mer utfordrende blir det ettersom de har vunnet 14 av de siste kampene mot nyopprykkede lag og med Alexis Sanchez som har åtte mål på elleve kamper, står utfordringene i kø.

OPPDATERT 01.11, 10:30: Jack Wilshere blir ikke å spille allikevel da spilleren pådro seg en smell på trening.

Burnley har sluppet inn tolv mål på fire kamper etter å ha holdt buret rent i tre kamper før det igjen og er det tolvte laget som har tapt åpningskampen i Premier League, syv av det foregående elleve rykket ned. Kaptein Jason Shackell er den første spilleren som har over 100 klareringer å vise til.

Kampen spilles tå Emirates Stadium, lørdag 1.november kl 16:00