Jay kan være klar mot Ipswich

The Clarets måtte klare seg uten deres toppscorer Jay Rodriguez i forrige runde, grunnet en hamstring- og lyske plager som har plaget spissen de siste ukene. Gledelige nyheter er derimot at slik ting ser ut nå, kan Jay spille mot Ipswich onsdag kveld. 

Rodriguez sto over søndagens målløse oppgjør på Cardiff City Stadium grunnet en hamstring- og lyskeskade og som dermed satte en kortvarig stopper for spissens kjempesesong.

22-åringen har derimot reagert strålende til behandlingen og er aktuell for Ipswich-oppgjøret på Portman Road imorgen der the Clarets jakter på sin første seier på seks kamper.

Foto: BurnleyFC.com

Assistenten benyttet også anledningen og trakk fram Danny Ings’ energiske og positive spill for the Clarets som «den enes død er den andres levebrød» i Jays fravær.

– Vi håper han blir friskmeldt, sa assisterende manager Jason Tindall. Han var litt uheldig som måtte stå over på søndag, men det var det rette å gjøre for Jay for å hindre langtids-problemer og han kommer til å bli tatt vare på av fysioene.

– Vi krysser fingrene for at alt går bra og at han blir klar i tide – det er ikke bare snakk om 20 mål for laget, men også en fantastisk spiller og en av de beste i Championship.

– Selvsagt kommer man til å savne Jays kvaliteter, men en av de positive tingene var Danny Ings. Det var en av de få positive tingene i det negative ved Jays fravær, avsluttet Tindall.