Neste: Ipswich Town

The Clarets reiser til Portman Road og møter et solid Ipswich-lag som har fire strake hjemmeseire, mens gjestene fra Lancashire ikke har den beste formen i det siste og vant sist gang borte i slutten av januar.

Både the Tractor Boys og the Clarets har 48 poeng hver seg der kun målforskjellen skiller dem og alt ligger til rette for en underholdende kamp. 

Ipswich Town-manager Paul Jewell har et mindre dilemma med spissen Jason Scotland som har en klausul i kontrakten med krav om en kontrakts-forlengelse dersom han spiller fler enn 20 kamper fra start og slik situasjonen er idag, er han kun to kamper unna. Lee Bowyer på sin side kan på sin 600.kamp i karrieren.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley på sin side har usikkerhet rundt Jay Rodriguez, men angriperen håper å kunne returnere til lagoppstillingen etter å ha stått over sist kamp. Hvis ikke Jay er tilbake, er nok Danny Ings mer enn villig til å steppe inn etter to svært solide kamper. Ellers er irske venstrebacken Danny Lafferty klar og håper på mer etter en svært god kamp mot Cardiff, mens Junior Stanislas har samme ambisjon etter å ha kommet inn i varmen igjen etter to måneder på sidelinjen.

The Tractor Boys har et mindre overtak på Burnley etter 36 forsøk; 16 seire, ti tap og ti uavgjort, men the Clarets smadret Ipswich tidligere i år på Turf Moor etter blant annet en dobbel-McCann. For å gjøre statistikken noe dyster, så har ikke Burnley vunnet to ganger over Ipswich i en og samme sesongen – bedre blir det ikke når man må helt tilbake til januar i 1970 for å finne sist gang Lancashire-laget vant på Portman Road.

Foto: BurnleyFC.com

Det eneste som skiller lagene er nåværende form og målforskjell, begge har 48 poeng og begge kjemper om heder og ære, men utfordringen blir ikke lett. The Tractor Boys har vunnet seks av sine ni kamper og kun tapt en i samme periode. The Clarets på sin side jager sin første seier på seks kamper der de har tapt tre og to uavgjort på de siste forsøk.

Burnley ønsker å hamstre poeng og met ett poeng på Portman Road vil det gi dem deres tredje strake uavgjort, en bragd de ikke har hatt siden november 2010. Det er klart at Burnley har angreps-kraft å vise til, for i deres tolv siste kamper har de scoret i åtte av dem og Jay Rodriguez har scoret ni mål i samtlige åtte kampene.

Tidligere møter:
14.aug 2010 Ipswich 1-1 Burnley
02.apr 2011 Burnley 1-2 Ipswich
29.nov 2011 Burnley 4-0 Ipswich

Kampen spilles på Portman Road, onsdag 21.mars kl 20:45