Play Off fortsatt mulig, mener Grant

Burnleys muligheter til å havne på Play Off-plass blir stadig mindre, takket være flere svake resultater den siste tiden. Men selv om det blir stadig vanskeligere, så er det ikke umulig, forteller keeper Grant.

The Clarets reiser til Ipswich og møter et lag som er i veldig lik posisjon som dem selv med ti poeng unna Play Off-plassene. Bedre blir det ikke når man kan vise til en statistikk som sier at de lilla- og lyseblå kun har vunnet en kamp på de siste åtte forsøkene. Et slikt scenario er i sterk kontrast med situasjonen rundt årsskiftet da the Clarets var i form og hadde Play Off innen rekkevidde; kun to poeng unna og på niende plass.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg tror at vi hadde en god sjanse tidligere i år og har den fortsatt, men for at det skal skje må vi vinne alt det vi kan av det som er igjen, sa Grant. Det er ikke umulig fordi det har hendt et par andre lag tidligere, samtidig som vi har hatt en god periode selv.

– Det er selvsagt mulig, men det er vanskeligere enn for seks eller åtte uker siden. Ser man på Reading, så har de hatt en utrolig formkurve og vunnet åtte eller ni av ti, mer eller mindre og var på et tidspunt ikke et lag man anså som alternativene – så det er helt klart mulig. Det har tatt dem opp så høyt som direkte opprykk-plass.

The Clarets måtte nøye seg med et poeng mot Cardiff i helgen, men deres defensive prestasjoner var betraktelig bedre enn i de foregående kampene og nettopp dette håper sisteskansen at Eddie Howes menn kan spille på.

Det var en god defensiv organisert prestasjon, så vi kan helt klart trekke fordeler ut av det. Vi hadde en periode tidligere der vi ikke slapp inn mål, så det var godt å føle det igjen – selvsagt fra mitt ståsted, men jeg vet at forsvarsrekket også føler det samme. Det var bra og vi håper å kunne bygge mer på det, avsluttet Grant.