Tindall: – Vi kan vinne

Jason Tindall og manager Eddie Howe forbereder troppene til dyst mot Ipswich og har som hovedformål å sette en stopper for the Tractor Boys’ overbevisende form som kun har tapt en kamp på ni forsøk.
Mens the Clarets står uten seier på fem kamper, er det kommende hjemmelaget i god form og kan vise til seks seire og to uavgjort på de siste ni kampene. En slik statistikk burde kanskje skremme mange gjestende lag, men Jason Tindall ser fram til oppgjøret og håper at de lilla- og lyseblå kan levere nok en god kamp etter å ha gitt glimt av noe større mot Cardiff. Assistenten har fortsatt Play Off i sikte.

Foto: BurnleyFC.com

Vi kan hente mye selvtillit fra våre siste kamper, spesielt fra oppgjøret mot Cardiff hvor vi spilte positivt, sa Tindall. Det er noe å bygge på der vi gikk fra et konsistent stadie der vi ikke slapp inn mål, til å dabbe av på formen.

– Vi er et lag som skaper sjanser og scorer mål og derfor er det viktig å holde spille uten baklengs og samtidig fortsette å skape sjanser, derfra vil vi vinne mer enn det vi taper. 

Det begynner å bli færre kamper (igjen av sesongen) og med de som er igjen, er det viktig å plukke med seg tre poeng så ofte som mulig. Vi håper å gjøre det mot Ipswich, men det kommer til å være en tøff kamp for oss, men det er målet og hvis vi klarer det – er vi et steg nærmere Play Off. 

– Når de besøkte oss tidligere i år, hadde de en vanskelig periode og det var mye spekulasjoner rundt det som foregikk der. Paul Jewell har gjort en utmerket jobb med å få laget opp der de er, sammenlignet med hvor de var et par måneder siden.

– De er helt klart et annet lag enn det vi møtte på Turf tidligere denne sesongen og dermed blir det en vanskeligere kamp, men det er en kamp vi vet vi kan vinne, avsluttet Tindall.