Jay og Vydra forlenger

Spissduoen Jay Rodriguez og Matej Vydra hadde begge opsjoner i kontrakten som kunne binde dem til klubben til juni 22. Etter en sommer der fire spillere forsvant ut og kun en ble hentet er det viktig å holde på de spillerne som finnes i klubben.

28-årige Vydra ble hentet fra Derby sommeren 18, mens Jay-Rod vendte hjem sommeren 19. Spissene har siden den gang funnet nettmaskene, med Rodriguez som den ledende av de to med sine elleve mål.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er veldig glad. Tiden her har vært fin og det er en herlig gruppe karer og det så være i hjembyen med familie og venner er et bonus. Jeg nyter fotballen min, ønsker å spille mer og har fortsatt mye å gi. Jeg føler meg i form og klar til kamp. Jeg er passert 30 og da blir man sett litt annerledes på, men jeg ser alltid på egen statistikk og man bruker litt mer tid på å komme seg sammenlignet med tenårene.

Med de fasilitetene her er det lettere å ta vare på seg selv, lettere å restituere etter treningene og kampene og måtte det fortsette. Jeg fortsetter å gi 100 prosent. Jeg ønsker å fortsetter å forbedre meg og jobbe med spillet mitt. Så lenge jeg gjør det, tror jeg det er bra for kropp og sjel.

Jeg er stolt over å være i hjemklubben mini Premier League og konkurrere mot de beste. Det er der en ønsker å være og vi vet at det kommer til å være et tøft år. Seieren på mandag var viktig, en vi kan ikke leve på det og må jobbe hardt for å forbedres. Man City-kampen kommer til å bli tøff, men vi må opprettholde lagånden, finne mometum og tenke positivt, sa Jay.

Foto: BurnleyFC.com

Vydra er også glad for å forplikte seg til klubben etter å ha flyttet på seg flere ganger forut overgangen til Lancashire.

Det er veldig fint for familien min å ha slått seg til ro og vite at vi kommer til å være her ett å lenger. Det har vært en god periode for klubben i løpet av tiden min her med Europa-spill og gjør det bra i Premier League. Jeg kommer godt overens med lagkameratene mine og det er en fin gruppe å være del av. Jeg ønsker å bidra med mitt og det er noe jeg som mål å fortsette med, sa tsjekkeren.