Jay: – Spesielt med lokalderby

Jay-Rod innrømmer at både han og laget gleder seg til toppkampen mot rivalene «borti gata» Blackpool og håper at Burnley skal fortsette på deres gode statistikk mot Lancashire-lag. 

Rodriguez scoret mål i begge lokalderbyene mot Preston i fjor og var mannen som sørget for det avgjørende 4-3-målet på Turf Moor og bisto i 2-1-målet på Deepdale senere den sesongen. Spissen håper at the Carets opprettholder formen i Lancashire foran de mange kameraene som skal direktesende kampen mot the Seasiders fra Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

Det er alltid fint å score, men spesielt i et derby, understreker åtte-målsscorer Rodriguez. Det er litt mer spesielt å putte inn et mål under er derby fordi det er en stor kamp som bringer en litt annerledes stemning. Begge kampene mot Preston var veldig gode kamper, oppgjør man husker noe vi ønsker å gjenta på lørdag. 

Som lag, forbereder vi oss til enhver kamp på samme måte: å vinne og å være positiv, men i et derby må man heve det. Det er alltid stort og det er alltid en kamp spillerne ser fram til.

Vi føler oss som et lag nå og vi kommer til å være der oppe, men vi vet at det gjenstår mye jobb. Vi jobber veldig hardt, men vi er positive og forhåpentligvis vil det vises snart og det er noe som vil komme oss til gode, avsluttet angriperen.