Jensen tilbake i trening

Gode nyheter for the Clarets; keeper Brian «Beistet» Jensen er tilbake i trening i følge assisterende manager Jason Tindall. 

Foto: BurnleyFC.com

Jensen har vært ute av spill siden september og takket være en injeksjon av medisinske vidundre har det blitt fortgang i helbredelsesprosessen og dansken er nå tilbake i trening. Dette betyr at nåværende førstevalg Lee Grant og hans backup Jon Stewart får ytterligere kamp om plassen.

Beasty var på treningsfeltet i går og det er fantastiske nyheter for oss, bekreftet Tindall. Å ha alle tre keeperne tilgjengelige er en stor bonus, de er alle utmerkede keepere og vi er glade over det. Danny Ings trener også, noe som er gledelig og forhåpentligvis holder vi behandlingsrommet tomt så lenge som mulig.

Danskens retur setter visse rykter i perspektiv, blant annet at West Hams Marek Štěch er koblet til Turf Moor og anses som den ideelle erstatteren for Jensen. I følge ass.trener Tindall er det andre steder prioriteringene ligger og foreløpig er ledelsen tilfredse med de mulighetene der har bakerst, spesielt ettersom Grant har holdt nullen i tre av hans fem siste kamper.

Vi har kun sluppet inn to mål på fire eller fem kamper, så vi er helt klart på vei i riktig retning. Det var et bekymringsverdig område som vi måtte ta tak i og har gjort mye jobb der, man kan ikke kun peke på den bakre firer og keeperen når man slipper inn mål. 

Spissene og midtbanespillerne kan forhindre det like mye som forsvarerne og keeperen. Det måtte bli et av lagets mål, vi scorer mål som lag hvor våre backer hjelper til og det samme er det med å forsvare oss. På en side scorer vi mål og på en annen holder vi buret rent og måtte det fortsette slik lenge, avsluttet Tindall.