Respekt og rotasjon

The Clarets har et noe tøft program som venter de kommende dagene, der målet er å avslutte 2011 med et godt resultat og følge opp med enda en god oppvisning på nyåret. Oppgaven krever mye av laget og alle vil få mulighet til å vise seg, forteller sjefen.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley tar imot Hull City på lørdag med et forsøk å følge opp deres gode resultat over Doncaster på mandag. Like etter helgen, mer nøyaktig 2.januar venter nok en tøff utfordrer fra øvre halvdel, nemlig Leeds som Lancashire-laget har en høne å plukke med etter sist møte.

Er man i form, er det ønskelig at kampene kommer fortløpende og vi har to kamper i løpet av tre dager som venter, sa sjefen. Det vil gi oss en sjanse til å rotere litt på laget, noe vi kommer til å gjøre og gi alle en mulighet til å vise seg fram.

Den kommende motstanderen var starten på the Clarets’ snuoperasjon som etterhvert sikret dem fem seire på seks kamper bestående av Ipswich, West Ham, Brighton & Hove og nylig Doncaster.

Til tross for god form i eget lag, vet sjefen bedre enn å undervurdere Hull..

Det var en vanskelig ettermiddag for oss mot Hull – fram til vi fikk det comebacket og startet på seiersrekken. Ser man tilbake på den kampen, var vi ment å tape og presterte ikke i det hele tatt da vi lå under 2-0. Plutselig fikk vi noe fra et sted, selvtilliten kom tilbake og resten av kampen var vi utmerkede og som sparket oss i gang.

Vi fulgte opp med det de kommende seks kampene, men vi har fortsatt full respekt overfor Hull for hvordan de spilte den dagen. De siste ukene har vi tatt ting til oss og fått noen herlige resultater, så forhåpentligvis kan vi prestere 90 minutter denne gangen og fortsette der vi slapp andre juledag, avsluttet sjefen.