Jensen transferlistet

Burnleys trofaste sisteskanse de siste årene med over 300 kamper for de lilla- og lyseblå har levert inn en søknad om å bli

Brian Jensen Foto: Burnley Express

transferlistet av klubben. 35-åringen har måttet sitte på benken de siste åtte kampene og dette er tydeligvis noe Jensen er lite fornøyd med.

Dansken har førstevalget til de siste managerne for Lancashire-klubben, fram til Brian Laws for fullt begynte å gjøre ting med laget i sommer. En av tingene som ble gjort var å rydde opp i laget og forsterke der det trengtes mest, eller hvor konkurransen var for dårlig: keeperplassen var en – inn kom en tidligere kjenning av Brian Laws, nemlig Lee Grant. Trofaste Jensen var naturlig nok førstevalget i sesongens første kamper, mens Grant fikk varmet opp trøya på reservelaget og i cupene.

Jensen voktet Burnley-buret med varierte prestasjoner og etter en håndfull kamper, lot sjefen sin gamle elev prøve seg fra start. Laws likte det han så og Grant har startet de siste åtte kampene på rad – det faller ikke i god smak hos danske beistet, et valg Laws ikke er begeistret for, men forstår.

Jeg mener vi har to av divisjonens beste keepere, men det dreier seg ikke om hvem av dem som kan spille kampen, forklarer Laws. Det er en plass på laget og to kvalitets-keepere, hvor den ene alltid kommer til å være skuffet. Tålmodigheten kommer til å tære på og januar nærmer seg og mange spillere kommer til å tenke «jeg får ikke spille, så da må jeg se andre steder» – det er greit og vi forstår det. Vi sa ifra fra dag en at vi har erfarne spillere her, som spiller ukentlig, men vi har også de som ikke spiller som kommer til å være skuffet. En mulighet er kanskje å prøve et låneopphold.

Brian er skuffet fordi han ikke spiller, han er frustrert og det er hans måte å reagere på. Han vil spille og det forstår jeg, men la oss se hvordan dette utarter seg. Vi går alle gjennom tingene forskjellig og fra klubbens ståsted er vi skuffet fordi vi prøver å holde laget samlet, men vi kommer til å handle deretter og hvis det er noe for Brian der ute, så skal vi se på det – så enkelt er det. Det betyr ikke at vi har godtatt eller akseptert noe som helst foruten det at vi forstår at han ønsker å spille og hvordan han føler seg, avsluttet Laws.