Laws: – Sammensveiset

Tross tapet i helgen mot rival- og opprykkskandidat Leeds og tross rykter om brister internt i laget, går Burnley-manager, Brian Laws ut i media, kritiserer visse kanaler for feilinformasjon og sier at laget står sterkere og er mer sammensveistet enn tidligere.

– Alle er med på dette, og da mener jeg alle ved klubben, poengterer Laws. Vi kjemper alle for et mål, selv om ikke alle tror det. Spesielt vår lokalavis, The Lancashire Telegraph, som publiserte en skandaløs overskrift etter lørdagens kamp; «Don’t Blame Me, Blame Team» (ikke skyld på meg, skylt på laget).

– Det er overskriften og det er det vi må jobbe mot, hvis leser artikkelen, så er det ingenting der som sier at jeg sa det. Jeg måtte ha et møte med spillerne mine på grunn av det søppelet, de var alle opprørt, med god grunn.

– Men uansett agenda de enn måtte ha, kan jeg få takke dere (The Lancashire Telegraph, red.adm) for de kommentarene fordi det har ikke splittet laget, men brakt oss mer sammen. Vi hadde et positivt møte og vi er alle irriterte. Vår ambisjon vil alltid være den samme, til siste åndedrag.

– Vi vil gi alt for å komme oss ut av denne divisjonen, det kommer til å være i løpet av en sesong med opp- og ned-turer, men vi må beholde roen. Ja vi er skuffet, men det er en ære å være manager ved denne fotballklubben og jeg kommer til å drive klubben til siste åndedrag og slite ut et hvert mulig aspekt for å oppnå den suksessen.

– Vi er ikke hvor vi burde ha vært og vi er klare over hvor vi må forbedre oss. Smaken av lørdagens tap er fortsatt i våre minner, fordi det var en kamp vi ledet 2-0 til pause. Det var en drømmestart, men det har skjedd tre ganger nå (gi fra seg en 2-0-ledelse) og syv poeng gått tapt. Med de poengene ville vi vært i en veldig sterk posisjon, og det er så nærme vi er, samtidig så langt unna, poengterer Laws.