Jensen: – Vi levde ikke opp til forventningene

Foto: Burnleyfootballclub.com

Burnleys langtids-tjenende burvokter, Brian Jensen forklarer at laget ikke klarte å leve opp til deres egne høye håp om opprykk etter at the Clarets tapte mot Leeds på Elland Road og som satte en definitiv stopper for deres potensielle Play Off-plassering.

Burnley-keeperen hadde en veldig og kamp bestående av flere kjemperedninger og alene sørget for at det kun ble 1-0. Selv om the Clarets ble snytt for en straffe i første omgang, klarte de aldri å true Leeds og deres danske keeper, Kasper Schmeichel. 

 

Foto: Burnleyfootballclub.com

Vi er litt frustrert og skuffet, vi levde ikke opp til forventningene, forklarer Jensen som nylig fikk sin 300. kamp. Vi var en av favorittene til å rykke rett opp igjen, men det viser hvor god denne ligaen er og at det ikke er noen lette kamper.

– Jeg klarte dessverre ikke å holde buret rent, noe som irriterer meg, for med alle de redningene jeg måtte foreta, er det litt skuffende at jeg ikke klarte det. Vi er skuffet, men ser man på kampen, tror jeg de var det bedre laget og det er en kamel for oss å svelge.

– Vi visste at de var et godt lag og de visste at vi kunne såre dem hvis vi fikk til spillet vårt – noe vi ikke fikk til og de høstet goder av det. Vi ønsker å avslutte sesongen positivt foran våre fans som har støttet oss overalt og takke dem for at de har holdt ut og se fram til neste sesong, avsluttet dansken.