Kevin Long forlenger

Burnleys unge forsvarer Kevin Long har sprudlet under manager Dyche og etter å ha imponert i flere kamper ble han belønnet med en ny og forbedret kontrakt som holde han på Turf Moor i to år, med en opsjon på et tredje år. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er henrykt over å ha skrevet under. Jeg har hatt en herlig tid her og spesielt etter å ha klart å bryte innpå førstelaget de siste ukene, sa 22-åringen. Jeg har måttet lære når jeg kom utpå, men alle låneoppholdene har vært nyttige og det har vært herlig å få sjansen til å spille for Burnley – det er det jeg ønsket. Jeg planlegger med å gjøre det beste jeg kan og ser fram til fremtiden min her.

Unggutten ankom the Clarets fra irske Cork City i januar 2010 og ble sendt på lån samme sesong til Accrington Stanley. Midtstopperen fikk er enn 50 kamper for Accrington, Rochdale og Portsmouth før det ble spill for Burnley og debut mot Watford i desember. Etter noen kampers venting ble det retur til lagoppstillingen etter gode oppvisninger mot Middlesbrough, Brighton og Huddersfield, men forsvareren har enda til gode å vinne med the Clarets. 

– Fra et personlig ståsted er jeg henrykt over å være involvert i laget og spille kamper, men vi plukker ikke med oss resultater så det er skuffende. Jeg tror at foruten Huddersfield-kampen forleden så har vi spilt bra og hvis vi spiller like bra som vi gjorde mot Middlesbrough og Brighton så kommer vi til å plukke opp poeng igjen. Alle er forpliktet, positive på treningene og vi har tro på at vi kan vinne. Vi vet at hvis vi spiller bra nok så kan vi hente hjem tre poeng, avsluttet forsvareren.