Sjefens ord før Charlton-kampen

Sean Dyche pressekonferanseBurnley-sjefen er bestemt på at det er Burnley som vil gå av the Valley med hodet hevet og tre viktige poeng, fremfor formsvake Charlton Athletic som har the Championships svakeste hjemmeform.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi har hatt en svak periode, spesielt hjemme, men de føler ikke at de er langt unna, sa Clarets-sjefen. Det er mange klubber som har sine perioder og det er viktig å adressere det, komme seg gjennom og videre. Vi er i en posisjon der mange ønsker å se hvilken vei vi kommer til å bevege oss, vi prøver å gjøre det riktige og av naturlige grunner prøver vi å gjenfinne det så fort som mulig. Generelt sett gjør vi det bra, men formen vi har noe må adresseres. 

– Jeg har sett over opptakene, sett på statistikkene og det var nok en kamp (Huddersfield) hvor vi ikke tok sjansene våre, noen ganger er det ikke verre enn det. Det var ikke snakk om mangel på innsats eller at vi ikke skapte sjanser sammenlignet med motstanderen, men vi kan ikke la oss styres av statistikker. Vi bruker som som bakgrunnsinformasjon og må sørge for å stoppe den formkurven, legge det bak oss og gjenfinne seierformen.

– Det er mye bra som skjer og har vært store endringer blant spillerne som må tilpasse seg det vi gjøre og måtte det fortsette, men vi må sørge for at vi er kliniske og vinner kamper – det er noe enhver manager ønsker, avsluttet sjefen.