Klare for neste utfordring

The Clarets tar imot nyopprykkede Huddersfield Town denne helgen og manageren understreker at nøkkelen til suksess i deres andre sesong i Premier League er å finne balansen mellom selvsikkerhet og naturlighet og anspenthet.

Foto: BurnleyFC.com

Turf Moor åpner portene på lørdag og nyopprykkede Huddersfield kommer på besøk. Town har hatt en god start på sesongen og i det kommende oppgjøret kan begge lag sikre seg sin tredje seier. Burnley anses som favoritter til oppgjøret og sjefen mener at lagets åtte poeng fra fem kamper gir spillerne tro på seg selv som de kan bygge på.

– Vi har fått en veldig solid start. Det har vært noen vanskelige kamper, men det må man forventet i Premier League. Å få poeng så tidlig gir spillerne rom til å finne ro og fokusere på fotball, spillerne begynner å tro mer på seg selv og fansen er mer sikre på at vi kan få resultater. Tidlige poeng gir meg frihet siden man blir mer sikker på produksjon av resultater. 

Foto: BurnleyFC.com

– Man vil rett og slett ha poeng hvor enn de er tilgjengelige. Vi har full tiltro til oss selv etter en flott sesongstart og det er noe jeg ønsker å bygge på. Vi har ikke hatt de enkleste motstanderne, men spillernes mentalitet er god. De har kontroll og vet nøyaktig hva vi trenger å gjøre for å opprettholde den mentaliteten. 

– Jeg ber guttene om å presse seg selv ytterligere og å prøve å komme seg fremover. Vi klarer å håndtere følelsene våre på en måte som kan hjelpe klubben fremover, kamp for kamp. Vi ser fram til å opprettholde spenningen i vår andre sesong og vet at vi må gjøre vårt beste, men vi vet også hvordan vi kan bruke gleden av Premier League til vår fordel. 

– De har fått en god og velfortjent start på tilværelsen i Premier League, men det venter store utfordringer og de trenger å ha et åpent sinn. Huddersfield viser at de er villige til å imot enhver utfordring på deres vei og som klubb er vi lystne på å beholde vår tankegang, forklarte Dyche som må klare seg uten Jonathan Walters og tidligere Huddersfield-spissen Nahki Wells.