Klare til første oppkjøringskamp

The Clarets må klare seg uten Dean Marney og Tom Heaton under deres første oppkjøringskamp i Østerrike.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Midtbanespilleren er ute etter ubehag i Akilleshælen, mens Tom Heaton sliter noe med bakre legg. Sjefen er derimot ikke bekymret for den skadde duoen. Sam Vokes fortsetter på sin rehabilitering, mens Michael Kightly og Luke O’Neill også kan måtte se kampen fra sidelinjen.

– Det er fortsatt veldig tidlig og guttene har gjort det fenomenalt bra og kommer seg gjennom oppkjøringen for det meste uskadd. Det er bare en eller to mindre skader, Dean hadde litt ubehag med Akilleshælen og vi ønsker å forsikre oss at det ikke vare noe mer enn det. Vi tror ikke det er det heller slik han har trent den tiden vi har vært her, men det er noe vi ønsker å holde oss unna så langt vi kan, så Ally (Beattie) fattet avgjørelsen og det er til det beste at han reiser hjem og får det undersøkt.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Men som jeg sier, vi er ganske sikre på at det ikke er noe alvorlig. Jeg er også sikker på at Tom (Heaton) kommer til å se kampen fra benken med en mindre leggskade, mens David Jones har trent etter en mindre smell – foruten det er vi ok, sa sjefen.

– Vi ønsket å komme til Østerrike hovedsaklig på grunn av treningen, men følte at det kanskje kunne være en kamp her også slik at guttene fikk maks 45 minutter. Kanskje de yngre guttene, som vi tok med oss for treningens skyld, vil få spille litt lenger, men det er for det meste basert på kamptrening. Som er hensikten med kampen, vi jobber med det taktiske og planlegging som laget kan jobbe med, men etterlyser ikke noen mirakuløs prestasjon. Vi ønsker å komme oss gjennom kampen uten skader der vi bygger opp kampformen, forklarte Sean Dyche.