Vokes kommer tilbake større og sterkere

Fjorårets spiller, Sam Vokes fikk den verst tenkelige avslutningen på sesongen når han måtte av banen med en kneskade og måtte se resten av opprykkssesongen fra sidelinjen. Spissen måtte under kniven og etter en vellykket operasjon har waliseren trappet opp rehabiliteringen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen lover å komme tilbake større og sterkere etter at han havnet under kniven for annen gang i sommer, denne gang for en skulder. Sam er sammen med resten av laget i Østerrike  og trener seg tilbake med positive resultater.

– Det har vært en god sommer og rehabiliteringen går bra, sa Sam. Jeg hadde kneet operert mot slutten av sesongen og enda en operasjon for skulderen etter at å ha slått den ut av ledd forrige november. Det har vært en god mulighet til å gå begge unnagjort og trappe opp rehabiliteringen. Begge fysioene Ally (Beattie) og Pablo (Sanchez) har jobbet veldig hardt med meg gjennom sommeren med hjemmebesøk, trening og svømming, alt for å bygge opp kneet. 

– For øyeblikket er jeg tre-og en halv måned uti og kan trappe opp i form av fysisk jobb. Jeg var ute og syklet nylig, driver mye med stryketrening og bygger opp kneet slik at jeg kan komme tilbake i bedre form og sterke på det området – forhåpentligvis vil det ikke bli noe tilbakefall. Jeg håper at i løpet av de to – fire neste ukene så kan jeg begynne å jogge og sakte begynne med løping og så fotballbevegelser, men det tar tid. Det er ikke en raskt helbredende skade og jeg håper å gjøre det beste ut av det. 

– Det et trist å miste slutten av sesongen og begynnelsen av Premier League. Det var min beste sesong så langt, ikke bare for meg personlig, men med et fantastisk lag. Jeg tror det kommer til å gjøre oss godt å spille i Premier League, denne uken har vi jobbet hardt både på og utenfor banen og man kan se at guttene er klare for utfordringen, avsluttet Sam Vokes.