Kun poengdeling mot Palace

(Crystal Palace 1-1 Burnley): Det ble to tidlige mål i hver omgang og poengdeling. Burnleys Weghorst fikk ballen i nettet midtveis annen omgang, men målet ble annullert for offside. Burnley er på stedet hvil på tabellen.

Det var ingen endringer i lagoppstillingen for Burnley og i motsetning til det typiske regnværet Turf Moor pleier å by på, bød hjemmelaget på solskinn i London. Kampen startet friskt og det tok ikke lang tid før kampens første sjanse når Lennon (4′) sendte kula over mål.

Det var hjemmelaget som sørget for å åpne målkontoen. Olise mottok et kort utspill fra keeper Butland og fosset fremover, etter at en medspiller rørte litt på ballen og leverte den tilbake til Olise, rundlurte unggutten McNeil i forsvar og leverte ballen lavt i feltet. Jeff Schlupp var raskt på den og sørget for 1-0 fra kort hold i det 9.minutt.

Olise (14′, 19′ og 38′), Clyne (17′) sørget for å gjøre dagen vanskelig for hjemmelaget. Burnley slet med å skape noe som helst i første omgang og det var en slags lettelse over det hele når dommeren sendte lagene i garderoben etter ett tilleggsminutt.

Annen omgang startet med et tidlig mål av Aaron Lennon selv om målet ble kreditert Luka Milivojevic. Lennon jaget en pasning fra Jay og klinker den retning mål, Palace-kapteinen får en fot på ballen som endrer retning og sendte kula i eget nett. 1-1 i det 47.minutt.

Weghorst (56′) fikk en kjempemulighet til å nette inn 2-1, men måtte vente til det 67.minutt før det skjedde. Dommeren ville det annerledes og målet ble annullert for offside og berøringen fra Jay i forkant. Zaha (71′ og 72′) fikk en dobbeltsjanse kort tid senere, men Pope var mesterlig mellom stengene.

Det var noen spennende sluttminutter, men det ble aldri noen flere mål på Selhurst Park og Burnley hadde en gyllen mulighet til å klatre forbi Everton (og kanskje Leeds).

C.Palace: Butland, Clyne, Guehi, Andersen, Mitchell, Gallagher, Milivojevic (Mateta 60), McArthur, Olise, Zaha, Schlupp (Kouyate 84)
Innbyttere: Guaita, Kouyate, Eze, Hughes, Ayew, Benteke, Edouard, Mateta

Burnley: Pope, Pieters (Taylor 66), Mee Tarkowski, Roberts, McNeil, Cork (Westwood 60), Brownhill, Lennon, Weghorst, Rodriguez (Barnes 88)
Innbyttere: Hennessey, Bardsley, Collins, Cornet, Long, Lowton, Taylor, Westwood, Barnes
Gule kort: Brownhill 31, Tarkowski 71