Kun poenget mot Reading

(Reading 0-0 Burnley): Burnley dominerte med ballen og de fleste fikk et skuddforsøk eller to på mål. Det ble to skader for Burnley i det kampen endte målløst.

Med opprykket sikret valgte manager Kompany å foreta seks bytter i lagoppstillingen mot Reading. Twine (5′) var første til å utfordre keeper Lumley, men vinkelen var litt for skrå slik at ballen fløy over mål. Benson (15′) tvang fram en kjemperedning av keeper Lumley og like etter ble Tella liggende nede for telling etter det som så ut som en lårskade. Like etter ble han byttet ut med Churlinov.

Foto: BurnleyFC.com

Med opprykket sikret valgte manager Kompany å foreta seks bytter i lagoppstillingen mot Reading. Twine (5′) var første til å utfordre keeper Lumley, men vinkelen var litt for skrå slik at ballen fløy over mål. Benson (15′) tvang fram en kjemperedning av keeper Lumley og like etter ble Tella liggende nede for telling etter det som så ut som en lårskade. Churlinov satt utpå.

Twine (21′), Hendrick (25′) og Benson (30′) forsøkte seg før klokken viste halvtimen spilt. Azeez (33′ og 37′) og Twine (35′ og 36′) skapte muligheter på hver sin side av banen. Hendrick (38′), Berg Gudmundsson (42′) og Benson (43′) sendte skuddene sine over eller til side for mål, før fjerdedommeren la til to tilleggsminutter og dommeren viste spillerne til garderoben.

Foto: BurnleyFC.com

Annen omgang startet der første avsluttet med et offensivt Burnley som så mye til ballen og et Reading som forsøkte å straffe gjestene på kontringer. The Clarets sendte mange baller mot Reading-feltet og tvang vertene til å forsvare seg heltemodig. Berg Gudmundsson (52′) og Taylor (65′) fikk avsluttet, men forarbeidet til Benson (67′) og Azeez (68′) noe senere var enda mer imponerende. Ingen medspillere klarte å få til en avslutning på deres iherdige innsats.

Al-Dakhil (70′), Churlinov (72′) og Twine (75′) forsøkte seg. Benson pådro deg to smeller i løpet av kort tid og måtte tas av banen i det 88.minutt. Burnley avsluttet med ti mann og fjerdedommeren la til fem tilleggsminutter.

Foto: BurnleyFC.com

Reading: Lumley, Holmes, Sarr, Fornah (Abrefa 67), Yiadom, Casedei, Azeez (Camara 73), Ehibhationham (Caroll 61), Hendrick, Guinness-Walker (Mbengue 73), Joao
Innbyttere: Boyce-Clarke, Dann, Abrefa, Loum, Mbengue, Camara, Caroll
Gule kort: Caroll 77, Mbuenge 78, Lumley 90+3

Burnley: Peacock-Farrell, Roberts, Al-Dakhil, Beyer, Taylor, Cullen, Berg Gudmundsson (Cork 63), Twine (Zaroury 80), Tella (Churlinov 17), Foster (Barnes 80), Benson
Innbyttere: Muric, Vitinho, Bastien, Churlinov, Cork, Barnes, Zaroury
Gule kort: Cork 89