– La oss vise hva vi kan

Terry Pashley forbereder troppene til lokalderby mot Blackpool og gjør klart dansegulvet på Turf Moor. Den midlertidige manageren forteller i et kort intervju i forkant av oppgjøret at han kommer til å følge magefølelsen når det kommer til laguttaket. 

Foto: BurnleyFC.com

Pashley tok som kjent over Turf Moor-laget på midlertidig basis, fram til en permanent løsning er på plass som betyr at lokalderbyet mot Blackpool og tirsdagens kamp der de lilla- og lyseblå reiser til Bristol. I mellomtiden har Pashley brukt tiden på treningsfeltet og forberedt troppene til storoppgjøret i Lancashire.

– Jeg lytter til alle fordi jeg er ærlig mot og speider mye i helgen – jeg har sett førstelaget ved et par anledninger på hjemmebane, men det var hovedsakelig i midtuken, sa Pashley. Jeg kjenner guttene og lagene, så vi satser på å ta ut et lag som kan gjøre jobben, vi har en god stab er som gir mye god informasjon – men jeg kjenner til Blackpool uansett. 

– Jeg tror ikke de har endret seg stort de siste par årene. Personalet har nok endret seg, men måten de spiller og oppfører seg er i grunn den samme. Vi er klare over trusselen de utgjør og jeg har tro på at det vi gjør vil til syvende og sist sørge for at vi enten vinner eller taper kampen. 

Foto: BurnleyFC.com

– Det er en viktig kamp og vi vil ha tre poeng. Vi vil rette opp ting og slutte å slippe inn så mange mål – det faktum kan vi ikke lure oss unna. Guttene er klare over det og jeg er sikker på at de kommer til å jobbe ekstremt hardt for å rette det opp. 

– Jeg har fått et par telefonsamtaler og tekstmeldinger fra kjent i Blackpool. Siden jeg bor i området der har det vært litt småerting, noe jeg håper vil forsvinne til helgen. Jeg spilte mye for både Blackpool og Burnley og de er de to klubbene jeg har vært mest i iløpet av karrieren min. Det å fortsatt bo i byen tilføyer litt krydder – det at kampen vises på tv gjør det enda mer frisk. 

– Kampen blir nok veldig interessant og en alle guttene, hele staben og alle rundt burde se fram til og prøve å vise hvor gode vi egentlig er, avsluttet Pashley.